Wie is Creatief Giethoorn

Even voorstellen

Hoe het is begonnen…
Sinds jaar en dag ben ik creatief bezig met het maken van allerlei dingen. Gordijnen, kleding, schilderen, bakken... ik vind het prachtig.
Bij de geboorte van de tweede besloot ik te stoppen met het commerciële werk wat ik deed. Daarbij kreeg ik meer tijd voor mijn creativiteit en ons huis in Giethoorn had ook wat aandacht nodig...  Een taart voor  onze dochter die twee jaar werd, toen de bruidstaart van mijn zus, en zo volgden er vele taarten. Inmiddels heet die hobby Creatief Giethoorn.
Afgelopen jaar hebben we de workshopruimte aan huis ingericht, want ook dat moest 'gemaakt' worden.
Vandaag de dag geef ik workshops in het maken en decoreren van allerlei lekkers, taarten, koekjes, themataarten en nog veel meer... In mijn eigen workshop ruimte aan huis maar ook op locatie.
Ik hoop je snel te zien in een van mijn workshops. Houd mijn Facebook in de gaten voor meer info en data.
Een creatieve dag,

Albertine Mulder